Boil the eggs first. Thaw the shrimp, pour boiling water over them and place in a colander to drain excess water. Crush the garlic using a press.
Предварительно отварите яйца. Креветки разморозьте, залейте кипятком и опрокиньте на дуршлаг, чтобы стекла лишняя вода. Чеснок подавите с помощью пресса.
Cut the eggs and bell pepper into small cubes. Peel the shrimp and add to the eggs and pepper.
Нарежьте небольшими кубиками яйца и болгарский перец. Креветки очистите от панциря и добавьте к яйцам и перцу.
Grate the cheese on a medium grater. Mix garlic with mayonnaise and herbs to taste. Add to salad, salt and pepper to taste.
Натрите сыр на средней терке. Смешайте чеснок с майонезом и с травами по вкусу. Добавьте к салату, посолите, поперчите по вкусу.
Place the resulting salad in tartlets and cover generously with red caviar, garnish with herbs if desired.
Полученный салат выложите в тарталетки и обильно покройте красной икрой, по желанию украсьте зеленью.
Serve the tartlets garnished with fresh herbs and generously add caviar. Serve lemon slices if desired. Pairs perfectly with a glass of white wine.
Подавайте тарталетки украсив свежей зеленью, обильно выложите икру. По желанию подайте ломтики лимона. Великолепно дополнят бокал белого вина.