Lay out all the ingredients in front of you. Wash greens, vegetables and meat. Soak the beans. Cut the sausages into large slices, chop the onion and pepper into small cubes, crush the garlic in its husk.
Разложите все ингредиенты перед собой. Зелень, овощи и мясо помойте. Фасоль замочите. Колбаски нарежьте крупно кружочками, лук и перец измельчите мелким кубиком, чеснок в шелухе раздавите.
Cut the loin into large cubes, rub with salt and dry herbs, then cover with butter. In a well-heated (but not overheated) frying pan, fry the pork on all sides until bright golden brown. Pour the cider over the pork and allow the liquid to emulsify with the remaining juices and fat. Remove the loin to a plate.
Корейку нарежьте крупным кубиком, натрите солью и сухими травами, затем покройте сливочным маслом. На хорошо прогретой (но не перекалённой) сковороде обжарьте со всех сторон свинину до яркой золотистой корочки. Залейте свинину сидром и позвольте жидкости образовать эмульсию с оставшимися соками и жиром. Снимите корейку на тарелку.
Return the pan to heat, add vegetable oil and add sausages, onions and peppers. Fry them over medium heat until the onion is translucent, then add the flour and stir vigorously, fill the pan with apple juice and Worcestershire sauce, and stir in all the soaked beans.
Верните сковороду на прогрев, добавьте растительного масла и выложите колбаски, лук и перец. Прижаривайте их на среднем огне до прозрачности лука, затем добавьте муку и активно перемешайте, залейте сковороду яблочным соком и вустерским соусом, вмешайте в массу всю замоченную фасоль.
Place the resulting bean side dish in an even layer in a ceramic baking dish, place the fried loin on top and lightly press it into the beans. Add a little water or broth to the beans until just enough liquid comes to the surface. Drown aromatic herbs in the mixture.
Получившийся фасолевый гарнир выложите в керамическую форму для запекания ровным слоем, сверху расположите обжаренную корейку и слегка утопите ее в фасоль. Добавьте немного воды или бульона к фасоли так, чтобы жидкость едва выступала над поверхностью. Утопите в массе ароматные травы.
Preheat the oven in the upper and lower heat mode to 160 ℃, placing one baking sheet on the lower level and a wire rack in the center. Place the pan with beans and loin on a wire rack, and pour 2-3 cups of hot water onto the bottom baking sheet. Bake for 30-40 minutes until the beans are done.
Прогрейте духовку в режиме верхнего и нижнего жара до 160 ℃, установив в нее один противень на нижний уровень и решетку по центру. Форму с фасолью и корейкой расположите на решетке, а на нижний противень вылейте 2-3 стакана горячей воды. Запекайте 30-40 минут до готовности фасоли.
Serve with a side of beans.
Подавайте вместе с гарниром из фасоли.