Soak the quinoa in plenty of water in advance and leave for at least two hours. After time has passed, rinse it under running water and allow excess liquid to drain.
Заранее замочите киноа в большом количестве воды и оставьте минимум на два часа. По прошествии времени промойте ее под проточной водой и дайте стечь лишней жидкости.
Add olive oil to a heated saucepan, add a clove of garlic and quinoa and lightly fry it. Then add water and let all the liquid be absorbed over medium heat. Remove from heat and let the cereal steam.
В прогретый сотейник капните оливковое масло, выложите зубчик чеснока, киноа и слегка поджарьте ее. Затем влейте воду и на среднем огне дайте всей жидкости впитаться. Снимите с огня и дайте запариться крупе.
Place the frying pan under the shrimp to heat. Add garlic, rosemary, butter and all the shrimp to a preheated frying pan. Fry the shrimp over high heat until the color changes to red, then pour in the wine, add the orange zest and remove from heat - the shrimp are ready. Use the remaining pan juices to make the sauce.
Сковороду под креветки поставьте на прогрев. В прогретую сковороду отправьте чеснок, розмарин, сливочное масло и все креветки. На сильном огне обжарьте креветки до изменения цвета на красный, затем влейте вино, добавьте цедру апельсина и снимите с нагрева – креветки уже готовы. Остатки сока со сковороды используйте для приготовления соуса.
Cut the avocado and tomato into large cubes. Clean the edamame beans. Peel the sweet orange with a knife and cut it into clean fillets.
Нарежьте авокадо и томат крупными кубиками. Очистите стручки бобов эдамаме. Сладкий апельсин ножом очистите от кожуры и нарежьте его на чистое филе.
In a wide salad bowl, place quinoa on one edge, then avocado cubes, beans, tomato and shrimp. Drizzle some of the dressing over the baby spinach and place next to the shrimp. Sprinkle the entire poke with pumpkin seeds and drizzle randomly with orange-pepper sauce.
В широкую салатную пиалу выложите с одного края киноа, затем — кубики авокадо, бобы, томат и креветки. Молодой шпинат сбрызните частью заправки и выложите рядом с креветками. Весь поке присыпьте семечками тыквы и сбрызните произвольно апельсиново-перечным соусом.