Recipes / Cannelloni with minced meat and mushrooms Каннеллони с фаршем и грибами
Cannelloni is a very mysterious Italian name, but you've probably heard it somewhere. First of all, cannelloni is a special type of pasta, which is large tubes that are stuffed with various fillings. Therefore, dishes with this type of pasta are also called “cannelloni”. In this recipe, cannelloni are stuffed with minced meat, onions and mushrooms. Everything is poured with tomato-sour cream sauce, sprinkled with cheese and baked in the oven. The dish turns out tasty, tender and satisfying.
Каннеллони — загадочное итальянское название, которое наверняка встречалось и вам. Во-первых, каннеллони — особый вид макарон: крупные трубочки, которые фаршируют разнообразными начинками. Поэтому блюда с этим видом пасты называют тоже «каннеллони». В этом рецепте каннеллони набивают мясным фаршем, луком и грибами. Всё заливают томатно-сметанным соусом, посыпают сыром и запекают в духовке. Блюдо выходит вкусным, нежным и сытным.
Steps / Шаги:
Peel the onions and garlic. Wash the champignons and dry. Preheat the oven to 180°C.
Почистите лук и чеснок. Помойте шампиньоны и обсушите. Разогрейте духовку до 180 °С.
Finely chop the onion. Chop the garlic.
Мелко нарежьте репчатый лук. Чеснок измельчите.
Finely chop the champignons.
Мелко нарежьте шампиньоны.
Grate the cheese on a coarse grater.
Натрите сыр на крупной терке.
Heat a frying pan and fry onions and garlic in vegetable oil for 3 minutes.
Разогрейте сковороду и обжарьте на растительном масле репчатый лук и чеснок в течение 3 минут.
Add mushrooms to the pan and fry for another 3 minutes.
Добавьте в сковороду грибы и обжаривайте еще 3 минуты.
Add minced meat to onions and mushrooms. Fry everything together until done. Season with salt and pepper.
Добавьте к луку и грибам фарш. Обжарьте все вместе до готовности. Посолите и поперчите.
Cool the filling slightly and stuff the cannelloni with it. If desired, add chopped herbs to the filling.
Немного остудите начинку и нафаршируйте ею каннеллони. По желанию добавьте в начинку рубленую зелень.
Now make the sauce: mix tomato juice and sour cream.
Теперь сделайте соус: смешайте томатный сок и сметану.
Place the cannelloni in a baking dish in a single layer and pour over the sauce.
Выложите каннеллони в форму для запекания одним слоем и залейте соусом.
Sprinkle the cannelloni with grated cheese. Cover the pan with foil and bake the dish in the oven for 30-40 minutes.
Посыпьте каннеллони тертым сыром. Накройте форму фольгой и отправьте блюдо запекаться на 30-40 минут в духовку.
5 minutes before cooking, remove the foil from the pan and let the cheese brown. Cannelloni with minced meat and mushrooms is ready.
За 5 минут до готовности снимите с формы фольгу и дайте сыру подрумяниться. Каннеллони с фаршем и грибами готовы.
Garnish the finished dish with cherry tomatoes.
Готовое блюдо украсьте помидорами черри.
Garnish the dish with fresh basil leaves. Serve grated Parmesan cheese over cannelloni.
Украсьте блюдо листьями свежего базилика. Подайте к каннеллони тертый пармезан.