Clean the fish, wash it, and separate the fillets. Finely chop or grind in a blender. Salt and add spices.
Рыбу почистите, помойте, отделите филе. Мелко нарежьте или измельчите в блендере. Посолите, добавьте специи.
Cut the potatoes in half. Lubricate with oil using a brush. Salt, add spices, place onion rings on top.
Картофель порежьте пополам. Смажьте маслом при помощи кисточки. Посолите, добавьте специи, сверху разложите лук кольцами.
Wrap in foil and place in the oven at 200° for 40 minutes.
Заверните в фольгу и поставьте в духовку на 200° на 40 минут.
While the potatoes are baking, prepare the fish balls. Take the prepared minced fish, form a cutlet and roll in flour.
Пока картофель запекается, приготовьте рыбные биточки. Возьмите подготовленный рыбный фарш, слепите котлетку и обваляйте в муке.
After flouring, dip the meatball into the egg.
После муки обмакните биточек в яйцо.
Roll the meatballs in breadcrumbs.
Обваляйте биточки в панировочных сухарях.
Place the meatballs on baking paper and place in the oven at 200° for 20 minutes.
Выложите биточки на пекарскую бумагу и поставьте в духовку также на 200° на 20 минут.
Serve the dish hot. You can sprinkle grated cheese on top and add fresh vegetables to the dish.
Подавайте блюдо горячим. Сверху можно посыпать тертым сыром и добавить к блюду свежие овощи.