Prepare all ingredients
Подготовьте все ингредиенты
Break the eggs into a bowl, add salt and stir. Pour in vodka. It will make the brushwood bubbly and crispy. The vodka will disappear from the heat, so the dish can be safely given to children. Then add flour and knead the dough thoroughly with your hands. Leave the dough to rest for 10-15 minutes. Then roll out the dough into a very thin layer and divide into pieces. Brushwood can be given any shape. Take a large deep frying container. Pour in enough oil to completely immerse the brushwood and fry it until golden brown. The brushwood is ready! Can be served.
В миску разбейте яйца, добавьте соль и перемешайте. Влейте водку. С ней хворост получится пузырчатый и хрустящий. Водка выветрится от жара, поэтому блюдо можно спокойно давать детям. Затем добавьте муку и тщательно вымесите тесто руками. Оставьте тесто настояться минут на 10-15. После раскатайте тесто очень тонким слоем и разделите на части. Хворосту можно придать любую форму. Возьмите большую ёмкость для фритюра. Влейте масло, чтобы в него можно было полностью погрузить хворост и обжарьте его до золотистой корочки. Хворост готов! Можно подавать к столу.
Before serving, sprinkle the brushwood with powdered sugar. You can serve it with condensed milk, it turns out very tasty!
Перед подачей посыпьте хворост сахарной пудрой. Можно подать со сгущенкой, получается очень вкусно!