Prepare all ingredients.
Подготовьте все ингредиенты.
For the dough, combine flour with sparkling mineral water, starch and salt. Bring the mixture to a homogeneous consistency.
Для теста муку соедините с минеральной газированной водой, крахмалом и солью. Доведите массу до однородной консистенции.
Cut clean pink salmon fillet into medium cubes, and clean tilapia fillet into strips, marinate both types of fish in a mixture of soy sauce, sugar and salt, leave for 15 minutes. After the marinating time has expired, remove the fish from the marinade, dry it with a paper towel and wrap the pink salmon in tilapia fillet.
Чистое филе горбуши нарежьте средним кубиком, а чистое филе тилапии – полосками, замаринуйте оба вида рыбы в смеси соевого соуса, сахара и соли, оставьте на 15 минут. После истечения времени маринования следует вынуть из маринада рыбу, обсушить ее бумажным полотенцем и обернуть горбушу в филе тилапии.
Place the fish on a wooden skewer. Fry at 150°C for eight minutes, first dipping in tempura batter.
Наколите рыбу на деревянную шпажку. Обжарьте при температуре 150 °C в течение восьми минут, предварительно погружая в тесто для темпуры.
For the sauce, combine heated honey, mustard and soy sauce.
Для соуса соедините прогретый мед, горчицу и соевый соус.
Serve the Pink Salmon Tempura appetizer in a glass shot, first placing a small amount of sauce on the bottom of the container. Delivery is carried out at a temperature of 50 °C.
Закуску «Темпура из горбуши» подавайте в стеклянном шоте, предварительно помещая небольшое количество соуса на дно емкости. Подача осуществляется при температуре 50 °C.