Prepare all ingredients.
Подготовьте все ингредиенты.
Wash and peel the apples.
Помойте и очистите яблоки.
Grease the mold with butter or vegetable oil. Place the apples in the mold in a chaotic manner.
Смажьте форму сливочным или растительным маслом. Выложите в форму яблоки в хаотичном порядке.
Beat the sugar and eggs with a mixer until the volume doubles and the mass turns white. Then add the sifted flour and mix the ingredients at low speed.
Миксером взбейте сахар и яйца до увеличения объема раза в два и пока масса не побелеет. Потом добавьте просеянную муку и на низкой скорости смешайте ингредиенты.
Pour the resulting dough over the apples and place the charlotte in the oven at 180°C for 30-40 minutes, depending on the oven. Remove the pie and let it cool.
Залейте получившимся тестом яблоки и поставьте шарлотку в духовку при температуре 180 °С минут на 30-40, в зависимости от духовки. Достаньте пирог и дайте ему остыть.
Sprinkle with powdered sugar.
Посыпьте сахарной пудрой.