Peel potatoes, carrots, onions and garlic. Rinse the greens and dry with a paper towel.
Почистите картофель, морковь, репчатый лук и чеснок. Ополосните зелень и просушите бумажным полотенцем.
Cut the onion into large cubes. Chop the garlic.
Нарежьте лук крупными кубиками. Чеснок измельчите.
Cut the potatoes into 1 cm cubes.
Картофель нарежьте кубиками размером 1 см.
Also cut the carrots into small cubes.
Морковь также нарежьте небольшими кубиками.
Place all ingredients in a saucepan, add 1 liter of cold water and place on fire.
Положите все ингредиенты в кастрюлю, залейте 1 литром холодной воды и поставьте на огонь.
Add chopped herbs, tomato paste and bay leaf to the vegetables. Simmer the vegetables over low heat for about 20-25 minutes until the potatoes are ready.
Добавьте к овощам рубленую зелень, томатную пасту и лавровый лист. Тушите овощи на медленном огне примерно 20-25 минут до готовности картофеля.
Salt and pepper the prepared vegetables to taste.
Готовые овощи посолите и поперчите по вкусу.
Serve the dish sprinkled with chopped herbs.
Подайте блюдо, посыпав рубленой зеленью.
Add celery root to the vegetables, then the dish will acquire a spicy aroma and interesting taste. Serve the vegetables with toast from Borodino or whole grain bread.
Добавьте в овощи корень сельдерея, тогда блюдо приобретет пряный аромат и интересный вкус. Подайте к овощам тосты из бородинского или цельнозернового хлеба.