Prepare all ingredients.
Подготовьте все ингредиенты.
Mix eggs with sugar, salt and vanilla. Add sour cream, kefir and mix everything thoroughly. Gradually add flour, add baking powder and knead the dough.
Смешайте яйца с сахаром, солью и ванилином. Добавьте сметану, кефир и все тщательно перемешайте. Постепенно введите муку, добавьте разрыхлитель и замесите тесто.
Line the bottom of a baking pan with parchment paper and grease with butter. Pour the dough into the mold and place in an oven preheated to 180°C, bake for 45 minutes (depending on your oven), check for readiness with a dry skewer or toothpick.
Застелите дно формы для выпечки пергаментной бумагой и смажьте сливочным маслом. Вылейте в форму тесто и отправьте в заранее разогретую до 180 °С духовку, выпекайте 45 минут (в зависимости от вашей духовки), готовность проверяйте на сухую шпажку или зубочистку.
At this time you can prepare the glaze. Heat the butter in a saucepan, add pears cut into small pieces, sugar, cocoa and milk. Simmer over low heat, stirring, until the mixture thickens.
В это время можно приготовить глазурь. В сотейнике подогрейте сливочное масло, добавьте нарезанные на мелкие кусочки груши, сахар, какао и молоко. Тушите на медленном огне, помешивая, до загустения массы.
Pour the still hot glaze over the top of the cake and let stand for 10-15 minutes.
Еще горячей глазурью полейте пирог сверху и дайте постоять 10-15 минут.
Serve the pie 10-15 minutes after cooking.
Подавайте пирог через 10-15 минут после приготовления.