Prepare all ingredients.
Подготовьте все ингредиенты.
Cut the chicken fillet into cubes and marinate it in soy sauce for 10-15 minutes.
Нарежьте куриное филе кубиками и замаринуйте его в соевом соусе в течение 10-15 минут.
Cut the onion into cubes and fry in a frying pan with oil. Add chicken fillet, fry for another 5 minutes.
Лук нарежьте кубиками и обжарьте на сковородке с маслом. Добавьте куриное филе, обжаривайте еще минут 5.
Add vegetable mixture. Fry for 15-20 minutes, remembering to stir.
Добавьте овощную смесь. Обжаривайте минут 15-20, не забывая перемешивать.
Salt, pepper and add tomato paste. Add some water if desired. Cover with a lid and simmer for 5 minutes.
Посолите, поперчите и добавьте томатную пасту. При желании налейте немного воды. Накройте крышкой и тушите минут 5.
Serve with boiled rice. Garnish the dish with chili pepper.
Подавайте с отваренным рисом. Украсите блюдо перчиком чили.