Prepare all ingredients.
Подготовьте все ингредиенты.
Boil the liver until tender, about 1 hour. Boil the eggs.
Отварите печень до готовности примерно в течение 1 часа. Сварите яйца.
Cut the peeled onion into half rings and fry it in vegetable oil.
Нарежьте полукольцами очищенный лук и обжарьте его в растительном масле.
Grate the cooled liver on a fine grater and place it on the bottom of the salad bowl. Place the next layer of fried onions. Salt and grease with mayonnaise. The next layer is egg white grated on a coarse grater, then Korean carrots. Re-brush with mayonnaise. The layers can be repeated or left as is. Top with grated egg yolk.
Остывшую печень натрите на мелкой терке и положите ее на дно салатника. Следующим слоем выложите жареный лук. Посолите и смажьте майонезом. Следующий слой – натертый на крупной терке яичный белок, потом морковь по-корейски. Вновь смажьте майонез. Слои можно повторить или оставить так. Сверху украсьте тертым яичным желтком.
Prepare the salad in a transparent salad bowl. After cooking, it is advisable to let it sit in the refrigerator for a couple of hours. Before serving, garnish it with parsley and dill leaves.
Готовьте салат в прозрачном салатнике. После приготовления желательно, чтобы постоял в холодильнике пару часов. Перед подачей украсьте его листочками петрушки и укропа.