Rinse chicken drumsticks and pat dry with paper towel. Peel the onions. Wash and dry the champignons. Preheat oven to 200°C.
Ополосните куриные голени и промокните бумажным полотенцем. Очистите репчатый лук. Шампиньоны помойте и просушите. Разогрейте духовку до 200 °С.
Cut the champignons into large slices.
Нарежьте шампиньоны крупными ломтиками.
Cut the onion into small cubes.
Репчатый лук нарежьте мелкими кубиками.
Melt butter in a frying pan. Salt and pepper the chicken drumsticks and place them in the pan.
Растопите в сковороде сливочное масло. Посолите и поперчите куриные голени и выложите их в сковороду.
Fry chicken drumsticks over medium heat for 5-7 minutes until golden brown.
Обжарьте куриные голени на среднем огне в течение 5-7 минут до золотистой корочки.
Add mushrooms and onions to the chicken. Fry everything together for another 5 minutes.
Добавьте к курице грибы и репчатый лук. Обжаривайте все вместе еще 5 минут.
Add cream and a teaspoon of mustard to the pan. Stir gently.
Добавьте в сковороду сливки и чайную ложку горчицы. Аккуратно перемешайте.
Transfer the contents of the pan into a baking dish. Add a few sprigs of thyme. Place the chicken in the oven for 10 minutes to finish cooking.
Переложите содержимое сковороды в форму для запекания. Добавьте несколько веточек тимьяна. Отправьте курицу в духовку на 10 минут, чтобы она дошла до готовности.
Serve the chicken drumsticks with a side dish such as rice or mashed potatoes. Garnish the dish with cherry tomatoes and fresh herbs.
Подавайте куриные голени с гарниром, например, с рисом или картофельным пюре. Украсьте блюдо помидорами черри и свежей зеленью.