Prepare all ingredients.
Подготовьте все ингредиенты.
Grease a frying pan with oil and place the thighs. Sprinkle paprika, salt and pepper on top. Fry until golden brown. Flip the thighs over and sprinkle the other side with spices. After frying, set the thighs aside.
Смажьте сковородку маслом, выложите бедра. Сверху посыпьте паприкой, солью и перцем. Обжаривайте до образования румяной корочки. Переверните бедра, посыпьте специями с другой стороны. После обжаривания отложите бедра в сторону.
Cut the onion into half rings, fry it in a drop of oil with the addition of sweet paprika. Add sour cream to the onion, simmer everything for a couple of minutes.
Нарежьте лук полукольцами, обжарьте его не капле масла с добавлением сладкой паприки. Добавьте к луку сметану, потушите все пару минут.
Place the thighs in the sauce, cover and simmer for 20-25 minutes.
Выложите в соус бедра, накройте крышкой и тушите 20-25 минут.
Cook delicious puree, pour in sour cream sauce with onions, and put chicken on top.
Сварите вкусное пюре, полейте сметанным соусом с луком, а сверху положите курочку.