Prepare all ingredients.
Подготовьте все ингредиенты.
Separate the meat from the bone and cut crosswise into pieces about a centimeter and a half thick. Beat each piece. Sprinkle with salt, black pepper and chopped garlic. Let the meat rest.
Мясо отделите от косточки и нарежьте поперек кусочками толщиной примерно в сантиметр-полтора. Отбейте каждый кусок. Посыпьте солью, черным перцем и измельченным чесноком. Дайте мясу отдохнуть.
Beat the egg. Place flour in one cup and breadcrumbs in another. First roll each piece thoroughly in flour, then dip in the egg. Next, steam in breadcrumbs and fry in vegetable oil until golden brown on both sides.
Взбейте яйцо. Насыпьте в одну чашку муку, в другую – панировочные сухари. Каждый кусок сначала хорошенько обваляйте в муке, затем обмакните в яйцо. Далее запарируйте в сухарях и обжарьте на растительном масле до румяной корочки с двух сторон.
Schnitzels are combined with side dishes of rice, vegetables, mashed potatoes, and fresh vegetable salads. They are good on their own, just as a snack.
Шницели сочетаются с гарнирами из риса, овощей, картофельным пюре, салатами из свежих овощей. Они хороши и сами по себе, просто как закуска.