Prepare all ingredients.
Подготовьте все ингредиенты.
Finely chop the onion, brown in a frying pan with a tablespoon of vegetable oil.
Лук мелко нарежьте, подрумяньте на сковороде с добавлением столовой ложки растительного масла.
Cut the chicken fillet into small pieces and add them to the onion. Fry until the meat turns white, then add salt. When the juice begins to release, cover with a lid and simmer for about 15 minutes. Then remove the lid and cook over medium heat until all the liquid has evaporated.
Куриное филе нарежьте небольшими кусочками, добавьте их к луку. Обжаривайте, пока мясо не побелеет, затем посолите. Когда начнет выделяться сок, накройте крышкой и тушите минут 15. Затем снимите крышку и готовьте на среднем огне, пока не испарится вся жидкость.
Add flour and mix thoroughly. Then fill with milk. As soon as the mixture begins to boil, cover with a lid and simmer over low heat for about 5 minutes.
Добавьте муку и тщательно перемешайте. Затем залейте молоком. Как только масса начнет закипать, накройте крышкой и тушите на маленьком огне примерно 5 минут.
Add spices and herbs. Let the dish simmer covered for another 5 minutes.
Добавьте специи и зелень. Дайте блюду потушиться под крышкой еще минут 5.
Chicken in white sauce is ideal for different types of pasta and goes well with buckwheat, rice and mashed potatoes.
Курица в белом соусе идеально подходит к разным видам пасты, хорошо сочетается с гречкой, рисом и картофельным пюре.