Peel the onion and garlic.
Очистите лук и чеснок.
Finely chop the turkey. Add eggs, chopped onion and garlic and sour cream. Add salt to taste. Stir and add flour.
Мелко нарубите индейку. Добавьте яйца, измельченные лук и чеснок и сметану. Посолите по вкусу. Перемешайте и добавьте муку.
Heat the frying pan well and pour olive oil into it.
Хорошо прогрейте сковороду, налейте в нее оливковое масло.
Carefully place the cutlet mixture by the tablespoon onto the frying pan, making the top even so that the back side is cooked after turning over. Fry the cutlets on both sides until done.
Аккуратно выкладывайте котлетную массу столовой ложкой на сковородку, верх делайте ровным, чтобы обратная сторона прожарилась после переворачивания. Обжарьте котлеты с обеих сторон до готовности.
Serve the cutlets with a side dish: they go well with buckwheat, pasta, and potatoes.
Подавайте котлеты с гарниром: они подойдут и к гречке, и к макаронам, и к картошке.