Peel the onion.
Очистите лук.
Heat butter and vegetable oil in a frying pan. Place chicken cut into thin strips in a frying pan and fry.
Разогрейте на сковороде сливочное и растительное масла. Выложите на сковороду нарезанную тонкими полосочками курицу и обжарьте.
Add onion, cut into half rings. Fry until golden brown, then add the mushrooms and fry together for about 6 minutes.
Добавьте лук, нарезанный полукольцами. Обжаривайте до золотистого цвета, затем выложите грибы и обжаривайте вместе примерно 6 минут.
Add flour, salt, spices. Stir and cook for another 2 minutes.
Добавьте муку, соль, специи. Перемешайте и готовьте еще 2 минуты.
Pour the cream into the pan and bring everything to a boil.
Влейте в сковороду сливки и доведите все до кипения.
Serve fricassee with a side dish such as rice. Sprinkle the dish with fresh herbs.
Подавайте фрикасе с гарниром, например, с рисом. Посыпьте блюдо свежей зеленью.