Prepare all ingredients.
Подготовьте все ингредиенты.
Melt the butter. Add flour, salt and 2 tablespoons of hot water to it. Stir and place in a baking dish. Make several punctures on the surface of the dough with a fork and place the pie crust in the oven for 20 minutes.
Растопите сливочное масло. Добавьте к нему муку, соль и 2 столовые ложки горячей воды. Перемешайте и выложите в форму для запекания. Сделайте на поверхности теста несколько проколов вилкой и отправьте основу для пирога в духовку на 20 минут.
Soak the mushrooms and boil until tender in salted water for about 20 minutes. Also boil the spinach for 15 minutes in salted water. Then drain them and dry them separately in a frying pan.
Грибы замочите и отварите до готовности в подсоленной воде в течение примерно 20 минут. Шпинат также отварите в течение 15 минут в подсоленной воде. Затем слейте с них воду и подсушите на сковороде по отдельности.
Chop and fry the onion. Grate the cheese.
Нарежьте и обжарьте лук. Натрите сыр.
Remove the pastry from the oven, add the spinach and pour over half the cream. Then add the fried onions and mushrooms and sprinkle with nutmeg. Pour in the second half of the cream. Sprinkle the dish with grated cheese and place in the oven for 20 minutes.
Достаньте тесто из духовки, выложите шпинат и полейте половиной сливок. Затем положите жареный лук и грибы, посыпьте мускатным орехом. Влейте вторую половину сливок. Посыпьте блюдо тертым сыром и отправьте в духовку на 20 минут.
Immediately transfer the finished pie from the pan to a plate.
Готовый пирог сразу же переложите из формы на блюдо.