Lay out all the ingredients in front of you. Wash vegetables and herbs. Tomatoes in this recipe are used to decorate the finished dish. If you use hot pepper, it is better to try it in advance and add it to the dish to taste.
Разложите все ингредиенты перед собой. Овощи и зелень помойте. Помидоры в этом рецепте используются для украшения готового блюда. Если будете использовать жгучий перец, то лучше заранее его попробовать и добавлять его в блюдо по вкусу.
Chop the garlic and some hot pepper. Adjust the amount of hot pepper strictly to your taste. Chop the greens. Beat the eggs with a whisk.
Измельчите чеснок и немного острого перца. Количество острого перца регулируйте строго по своему вкусу. Нарежьте зелень. Взбейте яйца венчиком.
Beat the meat with a meat mallet.
Отбейте мясо кулинарным молоточком.
Prepare the batter for the chops. To do this, mix and whisk mayonnaise, sour cream, salt, fresh herbs, hot pepper as desired and to taste, khneli-suneli seasoning, wheat flour. Dip the meat well into the resulting dough on all sides.
Приготовьте жидкое тесто для отбивных. Для этого смешайте и взбейте венчиком майонез, сметану, соль, свежую зелень , острый перец по желанию и по вкусу, приправу хнели-сунели, муку пшеничную. Мясо хорошо обмокните в получившееся тесто со всех сторон.
Fry until cooked on both sides in a preheated frying pan.
Жарьте до готовности с обеих сторон на заранее разогретой сковородке.
Let the finished chops cool slightly.
Готовым отбивным дайте немного остыть.
Serve hot with fresh herbs and tomato rosettes.
Подавайте горячими со свежей зеленью и розочками из томатов.