Preheat the oven to 200°C. Wash the champignons. Peel the garlic.
Разогрейте духовку до 200 °С. Шампиньоны помойте. Чеснок очистите.
Chop the garlic finely, place in a separate bowl and mix with soy sauce.
Чеснок порубите мелко, выложите в отдельную миску и смешайте с соевым соусом.
Add the champignons to the soy sauce and garlic and leave to marinate for 20 minutes.
Добавьте к соевому соусу и чесноку шампиньоны и оставьте мариноваться на 20 минут.
Place the champignons on skewers.
Шампиньоны насадите на шпажки.
Wrap each champignon with a strip of bacon. Place the champignons on a baking sheet or in a baking dish and bake in the oven for 10-15 minutes.
Каждый шампиньон оберните полоской бекона. Выложите шампиньоны на противень или в форму для запекания и отправьте запекаться в духовку на 10-15 минут.
Champignon skewers in bacon are ready. Bon appetit.
Шашлычки из шампиньонов в беконе готовы. Приятного аппетита.