Prepare all ingredients. Wash and peel the vegetables. Prepare a baking sheet and skewers.
Подготовьте все ингредиенты. Овощи помойте и очистите. Подготовьте противень и шпажки.
Cut the chicken meat into 3-4 cm pieces and mix in a bowl with sauces and spices. Cover and refrigerate for 4-5 hours.
Куриное мясо нарежьте кусочками по 3-4 см и смешайте в миске с соусами и специями. Накройте и отправьте в холодильник на 4-5 часов.
Chop the vegetables.
Нарежьте овощи.
Thread pieces of meat onto skewers alternating with vegetables. Place in the oven preheated to 180°C for 60 minutes.
На шпажки нанижите кусочки мяса чередуя с овощами. Отправьте в духовку разогретую до 180°C на 60 минут.
Serve directly on skewers on lettuce leaves.
Подавайте на стол прямо на шпажках на листьях салата.