Prepare all ingredients.
Подготовьте все ингредиенты.
Boil the rice until half cooked and leave to cool.
Отварите рис до полуготовности и оставьте остывать.
Chop the onion and garlic. Add onion, garlic and spices to the minced meat, stir and let stand.
Нарежьте лук и чеснок. Добавьте лук, чеснок и специи в фарш, перемешайте и дайте постоять.
When the rice has cooled, mix it with the minced meat and form into large balls.
Когда рис остынет, смешайте его с фаршем и сформируйте большие шарики.
Place the hedgehogs on a greased deep baking sheet or baking dish. Mix water, tomato paste, sour cream and salt. Pour the resulting liquid into the balls.
Выложите ежики на смазанный глубокий противень или форму для запекания. Смешайте воду, томатную пасту, сметану и соль. Залейте полученной жидкостью шарики.
Place in the oven and bake for 1 hour at 200°C. 10 minutes before the end, turn the balls over to avoid drying out the tops.
Поставьте в духовку и выпекайте 1 час при температуре 200°C. За 10 минут до окончания переверните шары для избежания пересыхания верхушки.
Serve with sour cream, mayonnaise or gravy.
Подавайте со сметаной, майонезом или подливкой.