Lay out all the ingredients in front of you. Prepare the dishes.
Разложите все ингредиенты перед собой. Подготовьте посуду.
Rinse the hearts well, remove any clots and fatty plaques.
Сердечки хорошо промойте, очистите от сгустков и жировых бляшек.
Place the hearts in a well-heated frying pan with oil and fry until golden brown. Cover with a lid and simmer until the liquid has evaporated.
Выложите сердечки на хорошо разогретую сковородку с маслом, обжаривайте до золотистого цвета. Накройте крышкой и тушите, пока не выпарится жидкость.
When the liquid has almost evaporated and the hearts have become a beautiful brown color, cut the onion into half rings and fry it together with the hearts in an open frying pan.
Когда жидкость почти выпарилась и сердечки стали красивого коричневого цвета, нарежьте лук полукольцами и обжарьте его вместе с сердечками на открытой сковороде.
Add spices to taste.
Добавьте специи по вкусу.
When the onion becomes a beautiful golden color, add mayonnaise, grated cheese and simmer under the lid for another 15 minutes, adding a little water.
Когда лук станет красивого золотистого цвета, добавьте майонез, тёртый сыр и тушите под крышкой еще минут 15, добавив немного воды.
The dish goes well with any side dish; when serving, you can sprinkle it with fresh herbs.
Блюдо отлично сочетается с любым гарниром, при подаче можно посыпать свежей зеленью.