Lay out all the ingredients in front of you. Prepare the zest of half a lemon.
Разложите все ингредиенты перед собой. Подготовьте цедру половины лимона.
Beat eggs with sugar, vanilla and salt until fluffy.
Яйца взбейте с сахаром, ванилью и солью до пышной пены.
Add the shavings and lemon zest.
Добавьте стружку и цедру лимона.
Add flour, cocoa and butter and knead the dough until the consistency of thick sour cream.
Добавьте муку, какао и масло и замесите тесто до консистенции густой сметаны.
Cover the pan with parchment and fill the dough with a layer of 2 cm. Bake for 35 minutes at 180°C.
Форму застелите пергаментом и залейте тесто слоем 2 см. Выпекайте 35 минут при температуре 180°C.
Sprinkle with powdered sugar before serving. Serve with lingonberry sauce.
Перед подачей посыпьте сахарной пудрой. Подавайте с брусничным соусом.