Prepare all food and utensils. If you have frozen meat, defrost it in advance. Frozen vegetables can be used without thawing.
Подготовьте все продукты и посуду. Если у вас мясо замороженное, то разморозьте его заблаговременно. Замороженные овощи можно использовать не размораживая.
Cut the chicken fillet into small pieces.
Нарежьте куриное филе мелкими кусочками.
Grease a frying pan with a small amount of oil and heat well. Fry the chicken fillet until golden brown.
Смажьте сковороду небольшим количеством масла, хорошо разогрейте. Обжарьте куриное филе до золотистой корочки.
Add broccoli to the pan, mix with the fillet, and simmer with the lid closed for 10 minutes.
Добавьте в сковороду брокколи, перемешайте с филе, тушите под закрытой крышкой 10 минут.
Place chopped carrots in the pan, add salt and stir. Simmer with the lid closed for another 10 minutes.
Положите в сковороду нарезанную морковь, посолите, перемешайте. Тушите под закрытой крышкой ещё 10 минут.
You can serve it as a separate dish or with a side dish, for example, buckwheat or rice.
Подавать можно и как самостоятельное блюдо, так и вместе с гарниром, например, с гречкой или рисом.