Prepare all ingredients. Break the chocolate into small pieces.
Подготовьте все ингредиенты. Шоколад разломайте на мелкие кусочки.
Pour kefir over the semolina and let the semolina swell for 10 minutes. Add egg, sugar, flour and baking powder to semolina. Stir, add chocolate slices.
Залейте манную крупу кефиром, дайте манке назбухнуть 10 минут. В манку добавьте яйцо, сахар, муку и разрыхлитель теста. Перемешивайте, добавьте дольки шоколада.
Thoroughly grease the mold with vegetable oil. Pour the dough into it.
Смажьте тщательно форму растительным маслом. Залейте в неё тесто.
Bake at 180˚C for 30 minutes.
Выпекайте при температуре 180 ˚C 30 минут.
Be sure to sprinkle with powdered sugar before serving.
Перед подачей обязательно присыпьте сахарной пудрой.