Lay out all the ingredients in front of you. Wash and peel the vegetables.
Разложите все ингредиенты перед собой. Овощи помойте и очистите.
Grind the chicken breast through a meat grinder or in a blender.
Куриную грудку измельчите через мясорубку или в блендере.
Chop the onion and carrots, mix with minced chicken.
Измельчите лук и морковь, смешайте с куриным фаршем.
Add the egg, spices and well-washed rice.
Добавьте яйцо, специи и хорошо промытый рис.
Form small meatballs, about the size of a meatball.
Сформируйте небольшие тефтельки, размером с фрикадельку.
Fry in a dry frying pan without oil.
Обжарьте на сухой сковороде без масла.
For the gravy, grate the carrots, dice the onion, and fry them together.
Для подливки натрите морковь, лук нарежьте кубиком, обжарьте их вместе.
Add tomato paste, your favorite spices and a little water to the fried vegetables.
К обжаренным овощам добавьте томатную пасту, любимые специи и немного воды.
When the gravy boils, add the fried meatballs and simmer for 40 minutes over low heat.
Когда подливка закипит, отправьте в неё обжаренные тефтельки и тушите 40 минут на маленьком огне.
Before serving, garnish with parsley and dill.
Перед подачей на стол украсьте зеленью петрушки и укропа.