Prepare all food and utensils. Rinse the skewers well. Peel the onion.
Приготовьте все продукты и посуду. Шампуры хорошо промойте. Лук очистите.
Chop the onion, some finely for marinade, some into rings for alternating with meat on skewers.
Нарежьте лук, часть мелко для маринада, часть — кольцами для чередование с мясом на шампурах.
Cut the meat into pieces 5-7 cm, mix with salt, pepper and finely chopped onion, place onion rings on top and cover with film or a lid.
Нарежьте мясо кусочками 5-7 см, смешайте с солью, перцем и мелко нарезанным луком, сверху выложите кольца лука и накройте пленкой или крышкой.
Leave the kebab for 4-5 hours, or overnight in the refrigerator.
Оставьте шашлык на 4-5 часов, можно на ночь в холодильнике.
Place the meat on skewers, alternating with onions.
Мясо насадите на шампуры, чередуя с луком.
Place the skewers with meat on the grill. Grill, turning skewers occasionally to ensure even cooking.
Шампуры с мясом поставьте на мангал. Жарьте, периодически поворачивая шампуры для равномерной зажарки.
Serve the finished kebab on the table with plenty of herbs and vegetables, fresh flatbread or pita bread.
Готовый шашлык подавайте на стол с большим количеством зелени и овощей, свежими лепешками или лавашом.