Lay out all the ingredients in front of you.
Разложите все ингредиенты перед собой.
Cook pasta al dente. Check the packaging for the time. Salt the pasta while cooking.
Отварите макароны аль денте. Время посмотрите на упаковке. Во время варки посолите макароны.
Place canned tuna in a heated frying pan. If you took natural canned food (without oil), then add 2 tbsp to the pan. olive oil.
На разогретую сковороду выложите консервированный тунец. Если вы взяли натуральные консервы (без масла), то добавьте на сковороду 2 ст.л. оливкового масла.
Add tomato paste and 100 ml of water in which the pasta was cooked to the fish. Stir and simmer for 1 minute.
Добавьте к рыбе томатную пасту и 100 мл воды, в которой варились макароны. Перемешайте и потушите 1 минуту.
Add pasta to pan. Stir and let ingredients heat together for 2 minutes.
Добавьте макароны на сковороду. Перемешайте и дайте прогреться ингредиентам вместе 2 минуты.
Place tuna pasta on a plate, sprinkle with chopped olives and grated cheese.
Выложите макароны с тунцом на тарелку, посыпьте нарезанными оливками и тертым сыром.
Serve tuna pasta warm. Fresh vegetables go best with this dish.
Подавайте макароны с тунцом в тёплом виде. К этому блюду лучше всего подойдут свежие овощи.