Lay out all the ingredients in front of you. Wash and peel the vegetables.
Разложите все ингредиенты перед собой. Овощи помойте и очистите.
Rinse the lamb under running cold water, fill a 5 liter pan and put on fire. Bring to a boil, skim off the foam. Add salt and place the peeled whole onion into the pan. Cook the lamb over low heat for about an hour.
Промойте баранину под струей холодной воды, наберите кастрюлю 5 л и поставьте на огонь. Доведите до кипения, снимите пенку. Посолите, очищенную целую луковицу закиньте в кастрюлю. Варите баранину около часа на медленном огне.
Add the whole peeled potatoes and cook for another 10 minutes.
Добавьте очищенную картошку целиком и варите еще 10 минут.
Add carrots cut into large pieces and cook for 5 minutes. Add black pepper and chopped herbs.
Добавьте морковь нарезанную на крупные брусочки и варите 5 минут. Добавьте чёрный перец и рубленую зелень.
Before serving, sprinkle with finely chopped herbs.
Перед подачей посыпьте мелко нарезанной зеленью.