Prepare all food and utensils. Wash the fish thoroughly. Peel the potatoes. Prepare the foil.
Подготовьте все продукты и посуду. Рыбу тщательно помойте. Картофель очистите. Подготовьте фольгу.
Cut the potatoes into 3-4 mm rings.
Нарежьте картофель кольцами 3-4 мм.
Place the potatoes cut into rings on foil in 2 layers (lay according to the size of the fish steak).
Выложите в 2 слоя нарезанный кольцами картофель на фольгу (выкладывайте под размер рыбного стейка).
Brush the fish steak with your favorite spices. Salt, pepper - to taste.
Смажьте рыбный стейк любимыми специями. Соль, перец - по вкусу.
Place the steak on top of the potatoes.
Стейк выложите на картофель.
Place 2 lemon rings on steak.
Положите на стейк 2 кольца лимона.
Sprinkle steak with your favorite herbs. Dill and parsley work well.
Посыпьте стейк любимыми травами. Хорошо подходят укроп и петрушка.
Wrap in foil and set aside to soak for 25 minutes.
Заверните фольгу и отложите на 25 минут пропитаться.
Place steaks wrapped in foil on a grill preheated to 200°C over direct heat. Roast with the lid closed for 35 minutes.
В разогретый до 200°С гриль выложите завеhнутые в фольгу стейки на прямой жар. Жарьте под закрытой крышкой 35 минут.
This fish would be perfect served with tartar sauce or cheese sauce!
Идеально будет подать эту рыбу с соусом тар-тар или сырным соусом!