Lay out all the ingredients in front of you.
Разложите все ингредиенты перед собой.
Wash the mushrooms and cut them into narrow small slices. Fry over high heat for 5 minutes with a little oil and salt and pepper to taste. Grate the cheese on a fine grater. Transfer the mushrooms to a plate and add sour cream, mayonnaise, and half the cheese.
Промойте грибы и нарежьте их на узкие маленькие пластинки. Обжарьте на большом огне в течение 5 минут с добавлением небольшого количества масла, а также соли и перца по вкусу. Сыр натрите на мелкой тёрке. Переложите грибы в тарелку и добавьте сметану, майонез, и половину сыра.
Over high heat, fry thin slices of chicken fillet with spices and a little oil until golden brown and half cooked.
На большом огне обжарьте до золотистой корочки до полуготовности тонкие пластинки куриного филе со специями с небольшим количеством масла.
Start assembling the “drifts”. Place the mushroom filling on the fillet and sprinkle with the remaining cheese.
Приступите к сборке "сугробов". На филе выложите грибную начинку, посыпьте оставшимся сыром.
Place in the oven preheated to 180°C for 20 minutes.
Отправьте в духовку, разогретую до 180°°C на 20 минут.
Serve with boiled potatoes, spaghetti or any side dish.
Подавайте с вареным картофелем, спагетти или любым гарниром.