Soak the chickpeas overnight. Prepare all ingredients. Wash and peel the vegetables.
Нут замочите ночь. Подготовьте все ингредиенты. Овощи помойте и очистите.
The next day, drain the water from the chickpeas and cook in another water for 1 hour with the addition of salt. Place the cooked chickpeas in portions on a plate.
На следующий день слейте воду с нута и варите в другой воде 1 час с добавлением соли. Выложите вареный нут на тарелку порционно.
Chop the onion, finely chop the celery. Boil the eggs.
Нарежьте лук, мелко нарежьте сельдерей. Сварите яйца.
Place tuna, chopped onion, celery, and egg on the chickpeas. Add apple cider vinegar and olive oil.
На нут положите тунец, нарезанный лук, сельдерей, яйцо. Добавьте яблочный уксус и оливковое масло.
Dress with apple cider vinegar and olive oil just before serving. The salad can be served immediately after preparation, so it will be warm.
Заправляйте яблочным уксусом и оливковым маслом непосредственно перед подачей. Салат можно подавать сразу после приготовления, так он будет теплым.