Lay out all the ingredients in front of you. Wash and clean the liver and vegetables.
Разложите все ингредиенты перед собой. Печень и овощи помойте и очистите.
Dice the onion, grate the carrots and fry in olive oil in a frying pan. Sauté vegetables until translucent
Нарежьте лук кубиком, натрите морковь и отправьте обжариваться в оливковом масле на сковороде. Пассеруйте овощи до прозрачности
Add chopped liver to the vegetables and fry over moderate heat, stirring for about 20 minutes.
К овощам добавьте нарезанную печень и обжаривайте на умеренном огне помешивая минут 20.
When the liver is cooked, turn off the heat and place butter on the liver and vegetables. When it melts, mix everything well.
Когда печень приготовится, выключите огонь и положите на печень с овощами сливочное масло. Когда оно растает, все хорошо перемешайте.
Place all ingredients in a bowl and blend with an immersion blender until smooth and creamy. Store the finished pate in the refrigerator.
Переложите все ингредиенты в чашу и пробейте погружным блендером до однородной кремовой консистенции. Готовый паштет уберите на хранение в холодильник.
Serve the pate with bread, soft bread, toast, or pancakes.
Паштет подавайте с хлебцами, мягким хлебом, поджаренными тостами, с блинчиками.