Peel the garlic.
Очистите чеснок от шелухи.
Cut the eggplants into thin slices, sprinkle salt on both sides and leave for 20-30 minutes to remove the bitterness from the eggplants. After this, rinse off the salt under running water and dry the eggplants with a paper towel.
Нарежьте баклажаны тонкими пластинами, присыпьте с двух сторон солью и оставьте на 20-30 минут для того, чтобы из баклажанов ушла горечь. После этого смойте соль под проточной водой и просушите баклажаны при помощи бумажного полотенца.
Start preparing the filling. Finely chop the garlic, parsley and walnuts. Cut the tomato into large slices.
Приступайте к приготовлению начинки. Мелко нарежьте чеснок, петрушку и грецкие орехи. Помидор нарежьте крупными дольками.
Break the egg into a deep bowl and beat it with a fork.
Разбейте яйцо в глубокую миску и взболтайте его вилкой.
Dip the eggplants in the egg wash and fry until golden brown.
Обмакните баклажаны в яичную жидкость и обжарьте до золотистого цвета.
Mix the ingredients for the filling in a bowl: garlic, parsley, walnuts and mayonnaise. Salt and pepper to taste.
Смешайте в миске ингредиенты для начинки: чеснок, петрушку, грецкие орехи и майонез. Посолите и поперчите по вкусу.
Place the eggplant slices on a cutting board, brush them with the mixture, place a tomato slice on the edge of the slice and carefully roll the eggplants.
Выложите ломтики баклажанов на разделочную доску, смажьте их получившейся смесью, поместите дольку помидора на край ломтика и аккуратно заверните баклажаны в рулет.
Pierce each roll with a toothpick or skewer, garnish with herbs and vegetables, and sprinkle with pomegranate seeds.
Проткните каждый рулетик зубочисткой или шпажкой, украсьте зеленью и овощами, посыпьте зернами граната.