Prepare all food and utensils. Wash and clean the fish thoroughly. Peel the onion and cut into half rings.
Подготовьте все продукты и посуду. Рыбу тщательно помойте и очистите. Лук очистите и нарежьте полукольцами.
Cut the washed and cleaned fish in half along the spine.
Помытую и очищенную рыбу разрежьте пополам по позвоночнику.
Salt and pepper to taste, roll in flour.
Посолите и поперчите по вкусу, обваляйте в муке.
Fry in a frying pan in olive oil on both sides until golden brown.
Обжарьте в сковороде на оливковом масле с двух сторон до золотистой корочки.
Add the chopped onion, cover and simmer until the onion is soft.
Добавьте нарезанный репчатый лук, накройте крышкой и тушите до мягкости лука.
You can serve fish with broccoli, cauliflower, green beans, vegetables, rice or potatoes.
К рыбе можно подать брокколи, цветную капусту, стручковая фасоль, овощи, рис или картофель.