Prepare all food and utensils. Wash the vegetables thoroughly, peel and cut.
Подготовьте все продукты и посуду. Овощи тщательно помойте, очистите и нарежьте.
Fry the meat with your favorite spices until golden brown.
Мясо обжарьте с любимыми специями до румяной корочки.
Cut cucumbers, tomatoes, olives into the shape you like best. Cut the pickled cheese into cubes or randomly if it crumbles. Wash the salad and tear it randomly with your hands into the desired sizes.
Нарежьте огурцы, помидоры, оливки по форме, которая вам больше нравится. Нарежьте рассольный сыр кубиками или произвольно, если он крошится. Помойте салат и порвите руками хаотично на желаемые размеры.
Place fried breast, sliced cucumbers, tomatoes, olives, and pickled cheese on the salad. Drizzle with butter and lemon juice sauce.
Выложите на салат обжаренную грудку, нарезанные огурцы, помидоры, оливки, рассольный сыр. Полейте соусом из масла и лимонного сока.
Serve as is on a wide, flat plate, or stir and serve in a deep bowl. There is no need to salt if you salted the chicken. Cheese and olives also contain salt. For this salad, use olives stuffed with lemon or anchovy. This will make the salad more piquant.
Подавайте изначальной раскладкой на широкой плоской тарелке либо перемешайте и подавайте в глубокой посуде. Солить не надо если солили курицу. В сыре и оливках тоже есть соль. Для этого салата возьмите оливки, фаршированные лимоном или анчоусом. Так салат будет пикантней.