Lay out all the ingredients in front of you. Preheat the oven to 160°C. Prepare a baking sheet, parchment or foil.
Разложите все ингредиенты перед собой. Разогрейте духовку до 160°C. Подготовьте противень, пергамент или фольгу.
Cut the meat into thin layers, cover with a bag and beat with a hammer, sprinkle salt and pepper on top to taste.
Нарежьте мясо тонкими пластами, застелите пакетом и отбейте молотком, сверху присыпьте солью и перцем по вкусу.
Place a piece of hard cheese on the meat and wrap the meat in a roll.
Положите на мясо кусочек твёрдого сыра и заверните мясо рулетиком.
Wrap each roll with a strip of bacon.
Каждый рулетик оберните полоской бекона.
Place on a baking sheet and bake for 30 minutes at 160˚C.
Выложите на противень и запекайте 30 минут при 160˚C.
Serve with fresh herbs, olives and olives.
Подавайте со свежей зеленью, маслинами и оливками.