Lay out all the ingredients in front of you. Preheat the oven to 180°C.
Разложите все ингредиенты перед собой. Разогрейте духовку до 180°C.
Break the eggs into a blender bowl, add salt and vanilla. Beat on speed 5 out of 5 for 1 minute.
В чашу блендера разбейте яйца, добавьте соль и ванилин. Взбивайте на скорости 5 из 5 в течение 1 минуты.
With the blender running, add sugar in a thin stream. Beat for 5 minutes until fluffy. At speed 3 out of 5, add flour and baking soda. Beat for a couple more minutes. The consistency of the dough should be similar to thick sour cream.
Не отключая скорость блендера "тонкой струйкой" всыпьте сахар. Взбивайте 5 минут до образования пышной массы. На скорости 3 из 5 засыпьте муку и соду. Взбивайте еще пару минут. По консистенции тесто должно быть похоже на густую сметану.
Grease a baking sheet with oil and sprinkle with semolina.
Смажьте противень маслом, присыпьте манкой.
Place plums in a row.
Выложите в ряд сливы.
Pour the dough on top, leaving about 3 tbsp. spoons.
Сверху залейте тестом, оставив примерно 3 ст. ложки.
Add cocoa to the remaining dough and mix. Using cocoa dough, apply a design to the pie. Place in an oven preheated to 180°C and bake for 40 minutes.
В оставшееся тесто добавьте какао и перемешайте. Тестом с какао нанесите рисунок на пирог. Поставьте в разогретую до 180°C духовку и выпекайте 40 минут.
Cut into squares and sprinkle with powdered sugar.
Нарежьте на квадраты и посыпьте сахарной пудрой.