Lay out all the ingredients in front of you. Preheat the oven to 180°C.
Разложите все ингредиенты перед собой. Разогрейте духовку до 180°C.
Finely chop the spinach and fry in butter. Grate the cheese on a coarse grater and mix with spinach. Divide the filling into 4 equal parts. Roll out half of one sheet of dough so that it is approximately 15 cm wide and 40 cm long. Spread the cheese filling along the entire length.
Шпинат мелко нарежьте и обжарьте в сливочном масле. Сыр натрите на крупной терке, смешайте со шпинатом. Разделите начинку на 4 равные части. Половинку одного листа теста раскатайте так, чтобы она была шириной примерно 15 см, а длиной 40 см. Разложите сырную начинку по всей длине.
Roll into a tube.
Сверните в трубочку.
Form snails.
Сформируйте улитки.
Place the snails on a baking sheet and brush the top with beaten egg. Bake in an oven preheated to 180°C for 20 minutes.
Выложите улитки на противень, смажьте сверху взбитым яйцом. Выпекайте в разогретой до 180°С духовке 20 минут.
Can be served both hot and cold. I prefer to eat these snails warm, when the cheese is stretchy.
Подавать можно как горячими, так и холодными. Я предпочитаю есть такие улитки тёплыми, когда сыр тянется.