Lay out all the ingredients in front of you. Prepare your whisk. Mix semolina and warm kefir, leave for 40 minutes.
Разложите все ингредиенты перед собой. Подготовьте венчик. Смешайте манную крупу и тёплый кефир, оставьте на 40 минут.
Add flour, eggs, sugar, salt to semolina. Quench soda and vinegar in a teaspoon and add to the mixture. Mix with a whisk. Add melted margarine.
К манной крупе добавьте муку, яйца, сахар, соль. Загасите в чайной ложке соду с уксусом, добавьте к смеси. Перемешайте венчиком. Добавьте растопленный маргарин.
Grease the mold with margarine and pour in the mixture. Bake for 30-40 minutes, until slightly brown, in an oven preheated to 200°C.
Смажьте форму маргарином и влейте массу. Выпекайте 30-40 минут, до слегка коричневого оттенка в разогретой до 200°С духовке.
Before serving, pour condensed milk on the table, it will turn out very tasty.
Перед подачей на стол полейте сгущенным молоком, получится очень вкусно.