Prepare all food and utensils. Wash the vegetables thoroughly, peel and cut.
Подготовьте все продукты и посуду. Овощи тщательно помойте, очистите и нарежьте.
Fry the chicken in a frying pan and place in a heat-resistant dish.
Курицу обжарьте на сковороде, отложите в жаропрочную форму.
Pour a glass of rice, peppers, carrots and onions into the same frying pan and simmer for about 5 minutes.
В эту же сковороду насыпьте стакан риса, перец, морковь и лук, потушите примерно 5 мин.
Place everything into a mold, add garlic, raisins, salt, pepper, and spices to taste.
Переложите всё в форму, добавьте чеснок, изюм, соль, перец, специи по вкусу.
Pour boiling water over everything until the rice is completely submerged.
Залейте всё кипятком, чтобы рис был полностью под водой.
Place in the oven preheated to 200˚C and cook for 45 minutes.
Поставьте в духовку, разогретую до температуры 200 ˚C, и готовьте 45 минут.
Serve with fresh vegetable salad.
Подавайте с салатом из свежих овощей.