Prepare all food and utensils. Wash the vegetables thoroughly. Peel the potatoes.
Подготовьте все продукты и посуду. Овощи тщательно помойте. Картошку очистите.
Cut all ingredients into cubes
Нарежьте все ингредиенты кубиками
Fry the onions, carrots, garlic, and pumpkin in butter for about 15 minutes over medium heat.
На сливочном масле около 15 минут протушите на среднем огне лук, морковь, чеснок, тыкву.
Place the potatoes in a saucepan and add the stewed vegetables. Pour in a small amount of water (~400ml) and cook until the potatoes are ready.
Переложите картофель в кастрюлю и добавьте к нему тушеные овощи. Залейте небольшим количеством воды (~400мл) и варите до готовности картофеля.
Blend everything with a blender until creamy.
Пробейте всё блендером до кремообразного состояния.
Add spices to taste, pour in cream and stir.
Добавьте специи по вкусу, влейте сливки и перемешайте.