Prepare all food and utensils.
Подготовьте все продукты и посуду.
Beat the eggs into the frying pan over the heated vegetable oil and immediately begin stirring. As soon as the lumps begin to thicken, transfer to a plate.
Вбейте яйца в сковороду на разогретое растительное масло и сразу же начните перемешивать.К только начнут загустевать комочки переложите на тарелку.
Make cross-shaped cuts on the tomatoes and place them in boiling water for 30 seconds.
На помидорах сделайте крестообразные надрезы и опустите в кипяток на 30 секунд.
Remove the skin from the tomato and cut the tomatoes into cubes. Place the tomatoes in a frying pan, add sugar and fry until liquid releases.
Снимите с помидор шкурку и нарежьте помидоры кубиками. Выложите помидоры на сковородку, добавбте сахар и жарьте до выделения жидкости.
Return the eggs to the pan with the tomatoes, salt and pepper to taste. Warm everything together for a minute and remove from heat.
Верните в сковороду к помидорам яйца, посолите и поперчите по вкусу. Прогрейте все вместе минуту и снимите с огня.
Place the finished omelette on a plate and sprinkle with chopped green onions.
Готовый омлет выложите на тарелку и посыпьте нарезанным наискосок зеленым луком.
You can use any of your favorite greens for garnish instead of onions.
Можете использовать вместо лука любую любимую зелень для украшения.