Wash the eggplants and remove the skins from the garlic.
Помойте баклажаны, снимите шелуху с чеснока.
Cut the eggplant into thin layers. To get rid of bitterness, sprinkle eggplants on all sides with salt and leave for 20-30 minutes. Then rinse off the salt and remove excess moisture.
Баклажан нарежьте на тонкие пласты. Чтобы избавиться от горечи, со всех сторон присыпьте баклажаны солью и оставьте так на 20-30 минут. После смойте соль и удалите лишнюю влагу.
For the filling, finely chop the garlic, parsley and walnuts. Grate the cheese on a coarse grater.
Для начинки мелко нарежьте чеснок, петрушку и грецкие орехи. Сыр натрите на крупной терке.
Heat the frying pan. Add the eggplants and fry on both sides until golden.
Разогрейте сковороду. Выложите баклажаны и жарьте с обеих сторон до золотистости.
Add mayonnaise, spices to chopped walnuts, cheese, herbs and garlic and mix.
К измельченным грецким орехам, сыру, зелени и чесноку добавьте майонез, специи и перемешайте.
Place the filling on the edge of the eggplant slice and carefully roll it into a roll. Repeat with remaining slices.
На край ломтика баклажана выложите начинку, аккуратно сверните в рулет. Повторите с остальными ломтиками.
Sprinkle the rolls with chopped herbs and serve with vegetables.
Посыпьте рулеты измельченной зеленью и подавайте с овощами.