Prepare all products. Remove the butter from the refrigerator in advance to allow it to soften. Separate one yolk; it will be used for greasing. Grind the nuts into coarse crumbs.
Подготовьте все продукты. Заранее достаньте сливочное масло из холодильника чтобы оно стало мягким. Отделите один желток, он пойдет на смазывание. Орехи измельчите в крупную крошку.
Add sugar and cinnamon to soft butter. Beat with a mixer into a homogeneous mass.
К мягкому сливочному маслу добавьте сахар и корицу. Взбейте миксером в однородную массу.
Add one egg at a time to the mixture, stirring thoroughly each time until smooth. Don't forget to leave one yolk for brushing.
Добавляйте в массу по одному яйцу, каждый раз тщательно размешивая до однородности. Не забудьте оставить один желток на смазывание.
Sift the flour, add baking powder. Pour chopped nuts into the dough, mix, gradually adding flour. The result is a soft, slightly sticky dough.
Муку просейте, добавьте разрыхлитель. В тесто всыпьте измельченные орехи, перемешайте, постепенно добавляя муку. Получается мягкое, немного липкое тесто.
Sprinkle flour on a work surface and place the dough. Remember it, adding flour until it stops sticking to your hands. Divide into 4 equal parts.
На рабочую поверхность насыпьте муки, положите тесто. Помните его, подсыпая мукой, пока не перестанет прилипать к рукам. Разделите на 4 равных части.
Roll each part into a sausage with a diameter of 2.5 cm. Then use a rolling pin to give it a rectangular shape, the thickness of the layer should be approximately 1 cm.
Каждую часть раскатайте в колбаску диаметром 2,5 см. Затем скалкой придайте ей прямоугольную форму, толщина пласта должна быть примерно 1 см.
Place the layers on a sheet, brush with egg. Bake in the oven at 200˚C until browned.
Выложите пласты на лист, смажьте яйцом. Выпекайте в духовке при 200 ˚C до подрумянивания.
Cool the finished layers a little and cut into diamonds.
Готовые пласты немного остудите и нарежьте ромбиками.