Prepare all products. Peel the onion and garlic. The recipe uses frozen vegetables; there is no need to specifically defrost them. If you have fresh green beans and Brussels sprouts, the dish will cook even faster.
Подготовьте все продукты. Лук и чеснок очистите. В рецепте используются замороженные овощи, специально размораживать их не надо. Если у вас свежая стручковая фасоль и брюссельская капуста, то блюдо приготовится еще быстрее.
Fry chopped onion and garlic in a little oil.
Обжарьте на небольшом количестве масла измельченный лук и чеснок.
Add minced meat, cover with a lid. When the juice has evaporated, add a quarter glass of water, cover again and simmer until the liquid has completely evaporated.
Добавьте фарш, накройте крышкой. Когда выпарится сок, долейте четверть стакана воды, снова накройте крышкой и тушите до полного выпаривания жидкости.
Add frozen vegetables, stir, simmer, stirring, for 2 minutes.
Добавьте замороженные овощи, размешайте, тушите, помешивая, 2 минуты.
After this, remove the lid, increase the heat and wait until all the liquid has evaporated again.
После этого снимите крышку, увеличьте нагрев и дождитесь, пока снова выпарится вся жидкость.
Salt and pepper to taste. Fry for another minute.
Посолите и поперчите по вкусу. Обжарьте еще минуту.