Prepare all products. The broth will be made from beef bones, but you can use any ready-made broth. Wash the dandelion leaves very thoroughly.
Подготовьте все продукты. Из говяжьих костей будет вариться бульон, но можете взять и любой готовый. Листья одуванчиков очень тщательно промойте.
Cook the bones in boiling water for one hour.
Кости варите в кипящей воде один час.
Coarsely chop the carrots.
Нарежьте крупно морковь.
Roughly chop the potatoes.
Нарежьте крупно картофель.
Coarsely chop the onion.
Нарежьте крупно лук.
Place the chopped vegetables into the broth and simmer for 15 minutes.
Нарезанные овощи переложите в бульон и проварите 15 минут.
Add dandelion leaves to the soup, add salt to taste and simmer for another 10 minutes.
Добавьте в суп листья одуванчиков, посолите по вкусу и проварите еще 10 мин.
Remove the bones from the pan and use a blender to puree the soup until smooth.
Выньте из кастрюли кости и блендером измельчите суп до однородной массы.
Add fresh herbs, sour cream or chopped hard-boiled eggs to the plates if desired.
Добавьте в тарелки при желании свежую зелень, сметану или порубленные яйца вкрутую.