Rinse the eggplant and greens. Peel the garlic.
Промойте баклажан и зелень. Очистите чеснок.
Cut the eggplants into thin slices. Pour water, salt and leave for 10 minutes to remove the bitterness.
Нарежьте баклажаны тонкими пластинками. Залейте водой, посолите и оставьте на 10 минут, чтобы из них ушла горечь.
Finely chop the cilantro and garlic. Chop the walnuts.
Кинзу и чеснок мелко нарежьте. Измельчите грецкие орехи.
Place the eggplants in a preheated frying pan and fry them on each side until golden brown.
В разогретую сковороду поместите баклажаны, обжарьте их с каждой стороны до золотистой корочки.
Add cottage cheese, nuts and cilantro to a deep plate, mix everything well.
В глубокую тарелку добавьте творог, орехи и кинзу, хорошо все перемешайте.
Place the finished eggplant slices on a wooden board and place the filling on them. Carefully roll it up.
Готовые ломтики баклажана переместите на деревянную доску и выложите на них начинку. Аккуратно заверните рулетом.